Безносюк Володимир: мрію стати журналістом, упевнений у виборі професії та університету

18 липня 2021 року

 

  • – Розкажіть про себе.

– Безносюк Володимир, проживаю в селі Джурин. Закінчив одинадцять класів у «ОЗ Джуринського ЗЗСО 1-3 ст.». Хочу продовжити навчання за спеціальністю «Журналістика» в НУБіП України.

 

 

  • – Звідки дізналися про НУБіП?

– Про НУБіП України я дізнався, коли переглядав список університетів України. Побачивши цей навчальний заклад, насамперед зайшов почитати коментарі, всі вони були позитивні, що ще більше розпалило в мені бажання вступити саме до цього університету.
  • – Що стало вирішальним у виборі професії журналіста?

– Я обрав цю професію, тому що журналісти – це люди, які щодня дізнаються про щось нове, знаходиться в центрі подій, розповідають людям правду, а інколи допомагають розслідуванню.

  • – Які маєте захоплення?

– У другому класі я записався до музичної школи. Навчався шість років гри на баяні, але мені не дуже подобалось. По завершенні музичної школи почав займатися спортом. Записався на волейбол. Їздив на районні змагання, займали командою призові місця. Мені і досі подобається грати.

  • – Які мрії на майбутнє?

– У майбутньому я бачу себе журналістом, який допомагає людям дізнатись правду і справедливість. Я впевнений у своєму виборі професії, так само як і у виборі університету НУБіП України.

Розмовляла Тетяна Чумак,
старший викладач кафедри журналістики та мовної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook