Вступна кампанія триває

10 липня 2021 року

Підходить до завершення другий тиждень роботи приймальної комісії Ірпінського фахового коледжу НУБіП України.  Щодня до закладу освіти приходять абітурієнти, які виявили бажання стати студентами нашого коледжу. Станом на 10 липня до приймальної комісії коледжу подано 631 заяву, порівняно з минулим роком це більше на 119 заяв.

Як виявилося, найбільшим попитом серед молоді цього року користуються такі спеціальності, як «Комп’ютерна інженерія» (124 заяви), «Маркетинг» (112 заяв), «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (110 заяв), «Фінанси, банківська справа та страхування» (97 заяв). Дещо їм поступаються, але також мають високі рейтинги, спеціальності «Облік і оподаткування» (67 заяв), «Економіка» (64 заяви), «Харчові технології» (57 заяв).

Відповідно, високими є цьогорічні показники щодо конкурсу на місця державного замовлення, яке для коледжу доведено МОН України на 2021 рік і складає 134 державних місця, з яких 116 – для випускників 9 класу і 18 – для випускників 11 класу. Загальний конкурс на місця державного замовлення для вступників на базі базової загальної середньої освіти (9 класів) на сьогодні складає 5,4 особи на місце.

Випускники 9-х класів ще можуть подати документи до коледжу на омріяні спеціальності до 18.00 години 13 липня. З 14 липня проходитимуть вступні іспити з української мови та математики.

14 липня розпочинається прийом документів  на денну форму навчання абітурієнтів на основі повної загальної середньої освіти.  Наразі члени приймальної комісії проводять консультації та надають допомогу абітурієнтам у реєстрації та створенні електронних кабінетів вступника 2021 на основі ПЗСО для подачі заяв за ОПС фахового молодшого бакалавра. Нагадуємо, вступ до коледжу на базі 11 класів можливий як за результатами ЗНО, так і за результатами вступних іспитів у коледжі.

Детальна інформація за телефоном приймальної комісії (068)6012637.

 

Оксана Погоріла,

відповідальний секретар  приймальної комісії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook