Старт вступної кампанії - 2021 в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

1 липня 2021 року

29 червня в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України стартувала вступна кампанія 2021 року: приймальна комісія розпочала прийом документів від вступників на базі базової загальної середньої освіти (9 класів), який триватиме до 13 липня. З 14 липня розпочнуться вступні випробування з української мови та математики.

Приємно відмітити, що вже з перших днів прийому документів у коридорах коледжу чимало схвильованих випускників загальноосвітніх навчальних закладів, які виявили бажання стати студентами нашого коледжу, та батьків, які прийшли їх підтримати. Лідерами по надходженню заяв від абітурієнтів на сьогодні є спеціальності «Комп’ютерна інженерія», «Маркетинг» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Приймальна комісія працює згідно з чинним законодавством, яке регламентує умови вступу до закладів освіти, що здійснюють підготовку фахівців освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, в умовах повної відкритості як для абітурієнтів, так і їх батьків. Для всіх учасників вступної кампанії у коледжі створено максимально комфортну атмосферу.

Члени приймальної комісії докладають максимум зусиль, аби допомогти абітурієнтам розібратися з усіма особливостями цьогорічної вступної кампанії, адже від цього залежить успішне виконання умов вступу і проходження всіх етапів вступної кампанії 2021 року.

Нагадуємо, що прийом документів на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) розпочався 29 червня і триватиме по 13 липня, на основі повної загальної середньої освіти (11 класів) – з 14 липня по 26 липня (для вступників, які складатимуть вступні іспити), з 14 липня по 2 серпня (для вступників, які подають сертифікати ЗНО).

Для вступників на базі 11 класів у коледжі працює консультаційний центр, на базі якого можна отримати фахову допомогу щодо створення власного електронного кабінету вступника.

Шановні батьки та абітурієнти! Ми чекаємо на Вас за адресою: м. Ірпінь, вул. Гагаріна, 9. Приймальна комісія знаходиться на першому поверсі корпусу № 2.

Детальна інформація за телефоном приймальної комісії (068)6012637.

 

Оксана Погоріла,

відповідальний секретар приймальної комісії

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook