Розпочато прийом документів на основі базової загальної середньої освіти (9 клас)

29 червня 2021 року

В Мукачівському фаховому коледжі гаряча пора. З 29 червня приймальна комісія розпочала прийом документів на денну форму навчання на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) з дотриманням всіх карантинних вимог.

Абітурієнти мають можливість вступити на навчання як на контрактну, так і на бюджетну основу. Вже й  сьогодні бажаючих навчатися за цією формою до приймальної комісії прийшло багато.

Нагадуємо, що у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» можна подати документи за такими спеціальностями:

193 Геодезія та землеустрій

201 Агрономія

071 Облік і оподаткування

072 Фінанси, банківська справа та страхування

242 Туризм

211 Ветеринарна медицина

081 Право

101 Екологія

Шановні випускники 11 класів та випускники закладів професійно-технічної освіти! Зверніть увагу, що коледж має можливість прийняти на навчання на заочну та денну форму навчання як на основі сертифікатів ЗНО так і на основі вступних екзаменів по всіхспеціальностях. Прийом документів буде здійснюватися з 13 липня 2021 року

Всі випускники коледжу мають можливість здобути повну вищу освіту за усіма спеціальностями, отримавши диплом Національного університету біоресурсів і природокористування України – одного із найбільших та найпрестижніших вишів не тільки України, а й Східної Європи.

Так як, наш коледж є структурним підрозділом НУБіП України, тому всі студенти мають можливість пройти стажування, практичне навчання у багатьох європейських вузах та отримати диплом європейського зразка.

Прийом заяв від абітурієнтів, які вступають на основі базової загальної середньої освіти буде тривати до 13 липня поточного року.

Тож, хто бажає навчатися у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»  - контактуйте з працівниками приймальної комісії і подавайте документи за адресою: м.Мукачево, вул.Масарика Томаша, 32. Телефон для довідок: 0689939231, 0992968946, веб-сайт: new.makinfo.org.ua

Випускники! Вибір за Вами!

Приймальна комісія чекає на Вас!

Приймальна комісія


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook