Міф та реальність про навчальну практику в НУБіП

25 червня 2021 року
    Хто сказав, що практика це нудно і непотрібно?
  23 червня студенти механіко-технологічного факультету групи ТТ-1905, у рамках навчальної практики з дисципліни "Основи криміналістики та експертиза ДТП", що проходить на базі кафедри адміністративного та фінансового права юридичного факультету, відвідали Київський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
   Фахівці провели екскурсію підрозділами автотехнічної експертизи, експертизи технічного стану транспортних засобів, балістики, ознайомили із колекцією конфіскованої зброї та розповіли про основні питання призначення та проведення зазначених експертиз, особливості методик судово-експертних досліджень у розслідуванні ДТП.

   Студенти ставили нестандартні запитання, а фахівці охоче відповідали, ґрунтуючись на власному досвіді проведення досліджень.
     Фішкою екскурсії став раритетний автомобіль – рожевий Cadillac, що був об’єктом транспортно-трасологічної експертизи. Студенти не змогли пройти повз і зробили світлини з таким унікальним транспортом.

     Дякуємо за екскурсію та корисну інформацію працівникам Київського НДЕКЦ МВС, а також викладачам кафедри адміністративного та фінансового права юридичного факультету, за можливість здобути більше знань у цій сфері. Було корисно та цікаво.
    Отже, практика – це зовсім не нудно. Це цікаво! Обов'язково завітайте до Київського НДЕКЦ МВС. Там привітні працівники, які розкажуть вам про свою роботу.
 
Олександра Кулібаба, староста групи ТТ-1905
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook