СТУДЕНТСЬКИЙ ЛІТОПИС ВИПУСКНИКІВ БЕРЕЖАНСЬКОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ НУБіП УКРАЇНИ

24 червня 2021 року

 

1124 червня 2021 року.  Випускники ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України» радо вітають батьків, викладачів та друзів на святі вручення дипломів.

255 випускники денної та заочної форм навчання отримали цьогоріч такий важливий для кожного документ про освіту. Теплі привітання, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу в залі, адже це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці.

7

В.о. директора коледжу Світлана Пилипишин привітала випускників з цим знаменним і довгоочікуваним днем, побажавши подальшого продовження освіти у НУБіП України (нашому базовому закладі), не зупинятися на досягнутому, а розвиватися і вдосконалюватись. «Всі дороги для вас відкриті, всі функції доступні, все необхідне для реалізації планів отримано… Робіть своє життя насиченим, яскравим і красивим!»

123131661541012581720191814

З вітальною промовою до випускників звернулися завідувачі відділень коледжу Ігор БунякІрина Тернова та Маріанна Михайлишин, які побажали випускникам бути корисними суспільству і примножувати знання набутим досвідом, а отець Лев, благословляючи випускників, подякував викладачам за сумлінну працю, навчання та виховання, а випускникам побажав, «…щоб друзі студентської пори залишалися на все життя, щоб пам’ять зберігала найкращі моменти часу навчання в коледжі».

219

Відзвучали останні гучні оплески, останні акорди музики. Щаслива зграя сьогоднішніх випускників у літописі студентського життя поставила останню крапку.

Дорогі випускники 2021 року!

Вас усіх чекає випробування під назвою ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ.

Сподіваємось, що ви зможете гідно його пройти і правильно вирішити свою подальшу долю.

ХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬ!

Галина Процик
Заступник директора з виховної роботи
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook