Перші 19 магістрів-агроінженерів стали сертифікованими фахівцями з експлуатації та впровадження системи Soft.Farm

25 червня 2021, 0:26
   На механіко-технологічному факультеті успішно завершився перший «пілотний» семестр впровадження провідної інформаційної онлайн-системи точного землеробства Soft.Farm в освітній процес. Перші 19 магістрів-агроінженерів стали сертифікованими фахівцями з експлуатації та впровадження системи Soft.Farm на підприємствах АПК України. Викладачі Механіко-технологічний Факультет НУБІП / NULES отримали сертифікати, що засвідчують право здійснювати підготовку фахівців.

 
  Старт процесу дав ректор Університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко – відповідний договір про науково-технічне співробітництво між компанією «КВАРТ-СОФТ» та НУБіП України було підписано восени минулого року. За цей час викладачами факультету спільно з фахівцями компанії «КВАРТ-СОФТ» було розроблено відповідне навчально-методичне забезпечення, а практична апробація системи здійснювалась на базі дослідного господарства університету «Агрономічна дослідна станція» під керівництвом її директора Юрія Росамахи. ІТ-складову впровадження системи забезпечив факультет інформаційних технологій НУБіП України, який, як і механіко-технологічний факультет, стояв у витоків співробітництва.

     Висловлюємо вдячність фахівцям компанії «КВАРТ-СОФТ» та її генеральному директору Сергію Івановичу Кондратюку за дієву участь в підвищенні якості освітнього процесу підготовки сучасних агроінженерів, за наданий доступ та можливість повного і безкоштовного використання системи Soft.Farm в навчальному процесі!
    Вдячні декану факультету інформаційних технологій Олені Глазуновій за співпрацю та допомогу у впровадженні системи Soft.Farm. Сподіваємось на продовження та розширення співпраці!
  Вячеслав Братішко, декан механіко-технологічного факультету 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook