Виховний захід на тему «Шлях до себе – шлях до успіху»

23 червня 2021 року

 

1Молодь є специфічною соціально-економічною групою населення, яка потребує додаткових заходів підтримки на ринку праці, це підтверджується також аналізом причин молодіжного безробіття. Актуальними питаннями сьогодення є особистий потенціал і самооцінка молоді, їх мотиви і ціннісні орієнтації, ступінь професійного самовизначення, рівень і якість освіти, наявність трудової біографії, соціальна захищеність і діяльність.

3

Саме тому 23 червня 2021 року викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін Уляна ДУДКА спільно із провідним фахівцем з питань зайнятості Бережанської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості Іриною ВАСЕНКО провели виховний захід на тему «Шлях до себе – шлях до успіху», у якому взяли участь здобувачі освіти групи ОФП-11М.

45

Провідний фахівець з питань зайнятості Ірина ВАСЕНКО розповіла здобувачам освіти про професійний світ, різноманітність професій та основні правила їх вибору, сучасні методи надання послуг незайнятому населенню: скайп-співбесіду з роботодавцем, електонний запис на прийом, зйомку відеорезюме безробітних, електронний кабінет безробітного тощо.

67

Під час екскурсії здобувачів освіти ознайомили з «формулою вибору професії», просторовими секторами центру зайнятості та фахівцями, що надають послуги населенню. Усі охочі здобувачі освіти взяли участь у тестуванні з питань професійної орієнтації.

Уляна ДУДКА
викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook