ПОДОРОЖ НІМЕЦЬКОМОВНИМИ КРАЇНАМИ

22 червня 2021 року

 

4Світ — це книга.
І хто не подорожував по ньому –
прочитав у ній лише одну сторінку.
Августин Аврелій
 

6

Літо – це час відпочинку, мандрівок, нових вражень. І хоча ще до початку канікул залишилося декілька днів, студенти групи ЕкЕо-11М, ОФП-11М вже почали подорожувати. Завдяки перегляду низки відеоматеріалів та мультимедійних презентацій здобувачі освіти відвідали віртуально німецькомовні країни.

2

Тематичний захід проведений з метою формування іншомовної комунікативної компетентності студентів, підвищення мотивації до вивчення німецької мови, розширення фонових знань, розвитку поваги до інших країн.

5

Віртуальна подорож розпочалася з Австрії – Батьківщини відомих композиторів В. А. Моцарта, Ф. Шуберта, Й. Ганді, Й. Штрауса, письменників А. Шнітцлера, С. Цвейга, Р. М. Рільке та багатьох інших.

3

Екскурсію столицею Австрії провела студентка групи ЕкЕо-11М Христина Чайка, представивши собор Св. Стефана, Хофбург, Бельведер, ратушу, будинок парламенту, численні музеї та театри, розкішні площі та парки.

Наступною була Швейцарія – країна банків, годинників, сиру і шоколаду. Маленький гігант, так називають країну через контраст між величиною держави і роллю, яку Швейцарія відіграє в економічному світі та політичному житті Європи.

05

У супроводі студента групи ЕкЕо-11М Миколи Котика, присутні віртуально побували в столиці Швейцарії Берні, яка своїм розташуванням нагадує місто-острів.

Останньою зупинкою мандрівки був Ліхтенштейн – найменша німецькомовна країна з численними озерами, лісистими горами, мальовничими містами і селами.

7

Вадуц – столицю князівства Ліхтенштейн презентувала студентка групи ОФП –11М Вікторія Дубницька.

Віртуальна подорож закінчилася, залишивши цікаві і незабутні враження про країни, мову яких вивчають студенти.

8

Нехай віртуальна подорож німецькомовними країнами в майбутньому обов’язково стане реальною!

Усім веселих канікул, гарного відпочинку, приємних мандрівок!

Наталія БІЛАН,
викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook