Завершуємо навчальний рік і навчання!

16 червня 2021 року

 

1Завершується черговий семестр, навчальний рік а для когось і навчання в стінах нашого коледжу. Для студентів 4-го курсу спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» завершення навчання знаменується захистом дипломних проектів.

23

Це хвилююча урочиста мить для випускників. Тому підтримати їх сьогодні прийшла директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН. Вона привітала студентів із завершенням навчання, і закликала не зупинятись на досягнутому а продовжувати навчання в Києві в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

9

До її слів долучився доцент кафедри Кафедра комп'ютерних систем і мереж НУБіП України Андрій БЛОЗВА, який в свою чергу розказав про свій факультет, базу, спеціальності, про можливості які отримають студенти під час навчання і після його завершення.

Цьогоріч спектр тем проектів ще більше розширився завдяки тому, що студенти коледжу мали можливість проходити додаткові курси в мережевій академії CISCO. Сертифікати, про проходження курсів у нашій академії отримали більше 250 студентів різних спеціальностей. Відповідно проекти були цікавими, новітніми і корисними. Деякі з них вже використовуються і надалі будуть використовуватись на підприємствах та установах.

6578

Яким буде наступний крок для тих, хто успішно захистився? Дехто вже має роботу в ІТ-галузі і продовжить навчання заочно на міжкафедральній лабораторії факультету інформаційних технологій НУБІП України, хтось поїде навчатись до Києва.

4

Бажаємо Вам Шановні наші випускники – легкої життєвої дороги.

Сергій ШТОГРИН, викладач-методист

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook