Рубрика НУБіП України мій пріоритет №1

15 червня 2021 року

«Буду вступати на спеціальність «Педагогіка вищої школи» кафедри педагогіки, це безальтернативно, хочу бути схожою на своїх викладачів»

 

Сьогодні дає інтерв’ю абітурієнтка нашого університету Комаренко Олена.

– Доброго дня Олено!

 

Вітаю Вас!

 

– Олено, Ви навчаєтеся у нас на спеціальності «Професійна Освіта», можете розказати про те, чим саме Вас захопив НУБіП, що Ви вирішили продовжити своє навчання саме тут?


Так, у процесі навчання на Гуманітарно-педагогічному факультету я зрозуміла, що хочу продовжувати свій навчальний шлях у Національному університеті біоресурсів та природокористування України тому, що тут є безліч переваг, які я не бачила у інших закладах вищої освіти.

 

– Можете деталізувати, що саме за переваги Ви маєте на увазі?


Звісно – у першу чергу це викладачі! Вони найкращі! Кожен із них унікальний професіонал, який має свою харизму і неповторний набір компетентностей. У мене склалося надзвичайно приємне враження про них, вони так, наче можуть бачити майбутнє, адже на усі питання, які я їм давала – вони давали безпомилкові відповіді, це надзвичайно надихає.

По друге – це матеріальна база, такою базою мало який заклад може похвалитися, повірте мені, я цікавилася цим питанням, і можу з упевненістю таке стверджувати.

По третє – це розмаїття активностей, які має змогу отримати кожен студент, це як у як його, Виговського…

 

– Виготського маєте на увазі?


Так, так, вибачте, правильно – Виготського «зона найближчого розвитку», бачите, не даремно пройшли Ваші заняття (сміється). Так ось тут дууууже вона велика, ця «зона найближчого розвитку».

Це і різного роду спортивні секції, і гуртки по інтересам, і наукові клуби, комп’ютерні класи, й особливо сподобався «Клуб аграрного та освітнього консалтингу», де ми мали змогу долучитися до кращого досвіду реальних підприємств, у яких ми могли отримати практичні навички майбутньої професійної діяльності. Словом кожен тут може отримати, те про що він мріє.

Звісно через пандемію Covid-19 ми були переведені на систему дистанційного навчання й з усіма активностями, які пропонує університет я не встигла ознайомитися, але була вражена, як оперативно відреагували й підлаштувалися під нові умови дистанційного навчання наші викладачі.

 

– Розкажіть про свій вступ, на яку спеціальність, чи плануєте ще кудись вступати?


Буду вступати на спеціальність «Педагогіка вищої школи» кафедри педагогіки, це безальтернативно, хочу бути схожою на своїх викладачів, окрім того, планую після магістратури вступати в аспірантуру, звісно ж якщо здам Єдиний вступний іспит із англійської мови (сміється).

 

Сподіваюся у Вас усе вийде, і Ви будете нашої магістранткою, а згодом і доктором філософії.


Щиро Вам вдячна за таке побажання, я буду старатися. Що б Ви порадили таким же як Ви абітурієнтам? У першу чергу вірити у себе і брати приклад із хороших людей і все у Вас вийде!


– Дякую Вам за таке чудове інтерв’ю, щасти Вам при вступі!


Дякую Вам! Сподіваюся побачимося у вересні на навчанні.

 

– Я також сподіваюся, до побачення!


– До побачення!

Інтерв’ю провів доцент кафедри педагогіки
Олександр Прохорчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook