Виховний захід «Видатні постаті Бережанщини»

14 червня 2021 року

 

1В музеї книги відбувся виховний захід «Видатні постаті Бережанщини» для здобувачів освіти групи ОФП-11М, організований спільно із старшою науковою співробітницею музею книги Лесею КРАСІЛЬНІКОВОЮ та кураторкою групи Уляною ДУДКОЮ.

2345

Кожна епоха має видатних людей, які досягли значних висот у різних галузях, людей, які захоплюють своїми досягненнями і спонукають до наслідування і сьогодні, демонструють усьому суспільству, що немає нічого неможливого. Насправді поняття «успіх», «досягнення», «видатна особистість» сьогодні надзвичайно актуальні. Вони вказують на місце людини в тому чи тому соціальному середовищі, визначають її статус, формують суспільну думку про неї та її поведінку.

Гордістю для Бережан є люди — ті, хто, проживаючи тут, в більшій чи меншій мірі сприяв до його культурного розвитку і своєю творчістю навіть далеко за його межами, утверджував за Бережанами славу шляхетного міста.

Під час виховного заходу здобувачі освіти мали змогу пересвідчитись в тому, що Бережанщина надзвичайно багата на героїчні події та видатні особистості.

Уляна ДУДКА,
куратор групи ОФП-11М
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook