Відкриття народжуються там, де закінчуються знання вчителя й починається нове знання учня

15 червня 2021 року

 

4Сьогодні розпочала свою роботу Державна екзаменаційна комісія для оцінювання дипломних проєктів студентів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт». Уважно і зосереджено члени комісії вислуховували кожного виступаючого, розпитували і вникали у суть їхніх проєктних рішень.

5

На розсуд викладачів були представлені різноманітні розробки – самостійні проєкти, комплексні роботи, практичні пристосування. Студенти Роман БЕЛЕЙТарас ЛЕЩИШИН та Олег ДЕНЕГА (керівник Василь ФУРДЕЙ) представили виготовлений ними демонстраційний об’єкт «Розріз чотирьохтактного двигуна з елементами трансмісії». Владислав МЕЛЬНИЧУК (керівник Михайло СИНОВЕЦЬ) показав виготовлений ним «Стенд для випробування свічок запалювання під тиском» і продемонстрував його у робочому процесі.

1236

Багато цікавих ідей відзначено у проєктах інших випускників - Віталія ПИЖАМихайла БЕЗКОРОВАЙНОГОТараса МАЛКААртура ЛЯЛЬКИ та Давида ЮХНОВИЧА (керівник Микола ЛЕСЬКІВ)

Вже зовсім дорослі, технічно-грамотні, впевнені у собі хлопці активно відстоювали свою точку зору і правильність прийнятих рішень. Гордість переповнювала нас за наших вихованців, а ще енергія і впевненість у тому, що професія «ВИКЛАДАЧ» звучить гордо і несе в собі велику цінність.

Доброї вам долі та успішної кар’єри, дорогі наші випускники!

Голова циклової комісії Інженерних та аграрних дисциплін
Наталія ЮРЧИШИН
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook