Перевірку боєготовності мобільних рейдових груп провели в Житомирському обласному управлінні лісового та мисливського господарства

7 червня 2021 року
Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства

 До Житомирського лісгоспу зїхалися рейдові бригади з усіх 20 держлісгоспів управління в повному спорядженні.
Спеціалісти управління провели перевірку, наскільки лісова охорона готова до виконання завдань з охорони державного лісового та мисливського фонду від порушників законодавства.
В ході заходу детальному огляду підлягали і автомобілі, на котрих рейдовики виїжджатимуть на патрулювання.
Зокрема, окрім сигнальних жилетів, ранцевих оприскувачів, відеореєстраторів, рацій та бензопил, мобільні групи мають при собі прилади нічного бачення, газовий балончик, нагрудну відеокамеру, гумовий кийок, електрошоковий пристрій та навіть бронежилет.
З членами рейдових бригад проведено тренінг з питань оформлення адміністративних матеріалів про порушення лісового та мисливського законодавства.
«З початку цього року мобільними групами державних лісогосподарських підприємств проведено 1837 рейдів, - повідомляє перший заступник начальника Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Ільїн. - До адміністративної відповідальності притягнуто 182 лісопорушники та накладено 87,9 тис.грн. адмінштрафів, до правоохоронних органів направлено 13 справ.»

 

Джерело: Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства. https://zt-lis.gov.ua/no_cache/pres-sluzhba/novina/article/perevirku-boj...

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook