Зустріч із керівництвом НУБіП України

3 червня 2021 року

03 червня 2021 року з робочим візитом до ВСП «Рівненський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» завітали проректор з науково-педагогічної роботи базового університету, доктор філологічних наук, професор Шинкарук Василь Дмитрович та начальник відділу регіонального розвитку дистанційної освіти та заочного навчання, доктор сільськогосподарських наук, професор Лопушняк Василь Іванович. Це був перший візит високоповажних гостей у наш навчальний заклад.

У програмі візиту - ознайомлення з навчально-матеріальною базою коледжу, зустріч із  студентським активом та викладачами, проведення анкетування учасників освітнього процесу. На зустрічі з педагогічними працівниками та студентами коледжу Василь Дмитрович відмітив злагоджену роботу структурних підрозділів коледжу, його потужну навчально-матеріальну базу, громадську зрілість здобувачів фахової передвищої освіти, поділився досвідом  ефективного проведення  профорієнтаційної  роботи. «Сьогоднішня зустріч стала ще одним підтвердженням позиції керівництва університету: Рівненський фаховий коледж з гідністю представляє НУБіП України в західному регіоні», - підвів підсумок зустрічі Василь Дмитрович.

Лопушняк Василь Іванович побажав учасникам освітнього процесу успішного завершення навчального року та вдалого проведення вступної кампанії.

За дорученням ректора університету, професора, академіка НАПНУ С. Ніколаєнка, з нагоди 123 річниці університету, за вагомі досягнення в розвитку національної системи освіти, Василь Дмитрович вручив відзнаки в.о. директора коледжу, заслуженому працівнику освіти України Я. Корсуну – іменний годинник НУБіП України та цінний подарунок.

Вітаємо Ярослава Петровича з нагородами та бажаємо подальших успіхів на освітянській ниві.

Олександр Талімончук, заступник директора з виховної роботи 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook