БЕРЕЖАНСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЗУСТРІЧАЄ ДЕЛЕГАЦІЮ Національного університету біоресурсів та природокористування України

4 червня 2021 року

 

14

12

03 червня у Бережанський фаховий коледж НУБіП України з робочим візитом завітала делегація Національного університету біоресурсів та природокористування України, у складі якої Василь Шинкарук (проректор з науково-педагогічної роботи базового університету, доктор філологічних наук, професор) та Василь Лопушняк (начальник відділу регіонального розвитку, координації роботи ВСП та заочного навчання, доктор сільськогосподарських наук, професор). Метою візиту є ближче знайомство з коледжем як ВСП університету, проведення анкетування учасників освітнього процесу щодо організації навчання. У зв'язку з очно-дистанційним навчанням, нам необхідно отримувати інформацію щодо якості навчального процесу. Його результати будуть використані для визначення основних тенденцій подальшого розвитку освітнього процесу у НУБіП України. Відбулися зустріч із студентським активом, старостами груп і працівниками закладу, ознайомлення зі структурою та завданнями коледжу, аудиторним фондом та матеріально-технічною базою. 

20422103

Попри наявні труднощі через пандемію коронавірусу, Василь Шинкарук висловив вдячність за теплий прийом та можливість особистого знайомства з колективом. За його словами, проведення таких зустрічей посилює співпрацю між працівниками коледжу та представниками базового закладу, відкриває нові горизонти профорієнтаційної роботи. Проректор поділився з орієнтовним графіком освітнього процесу для здобувачів нового набору та наголосив на продовженні використання технологій змішаного навчання.

17613

Спілкуючись із студентським активом закцентував увагу на перевагах навчання в НУБіП України, поінформував про важливість здобуття вищої освіти, пригадавши свої студентські роки.

7

Підсумовуючи, Василь Шинкарук подякував присутнім за участь в зустрічі і побажав усім доброго здоров’я, оптимізму, віри і любові.

Колектив коледжу висловлює щиру вдячність керівництву університету за плідну співпрацю,

за загальний інтерес і взаємодопомогу, за яскраві ідеї в діяльності Бережанського фахового коледжу.

59161921232418111215

Світлана ПИЛИПИШИН,
в.о. директора коледжу
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook