Урочисте засідання педагогічної ради

27 травня 2021 року

26 травня 2021 року відбулося урочисте засідання педагогічної ради Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, приурочене 123 річниці з дня заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України. Розпочала засідання директорка коледжу Наталія Ільченко з привітання та вручення сертифікатів студентам коледжу - учасникам ХХІІ зльоту студентських лідерів аграрної освіти Кічаку Богдану, Толстих Максиму, Юлії Безобчук та диплома за активну участь у дискусійній панелі «Циркулярна економіка» Юлії Мисник. Наталія Володимирівна привітала студентів та побажала подальших успіхів у навчанні та науковій роботі.

Далі Наталія Ільченко виступила з доповіддю «Національний університет біоресурсів і природокористування України – лідер аграрної науки та освіти», у якій зазначила, що університет сьогодні належить до лідерів вищої освіти нашої держави, посідаючи провідні позиції в багатьох наукових галузях. Історія Національного університету біоресурсів і природокористування України – це справжня скарбниця мудрості і освіченості десятків тисяч спеціалістів різних галузей народного господарства. Колектив викладачів протягом десятиліть зберігає унікальний науковий потенціал і багаторічні традиції, продовжує давати молоді освіту вищого ґатунку. Саме тому випускники, серед яких державні діячі, представники влади всіх рівнів, видатні вчені, керівники міністерств і відомств, підприємств, організацій та установ – це заслужена слава закладу, що сягає далеко за межі України.  Наталія Володимирівна наголосила, що в колективі Ірпінського фахового коледжу працює 15 випускників університету, які з честю щоденною нелегкою педагогічною працею, моральністю, культурою і сумлінням підтримують позитивний імідж НУБіП України.

Також Ільченко Н.В. ознайомила членів педради з програмою святкування Дня НУБіП України й закликала усіх членів колективу долучитися до свята.

Згідно з порядком денним засідання педагогічної ради голова циклової комісії Олександра Дулова проаналізувала роботу викладачів циклової комісії фундаментальних дисциплін та комп’ютерних технологій. Олександра Ігорівна проінформувала про методичну, наукову, виховну та профорієнтаційну роботу членів циклової комісії. Доповідачка наголосила на активній співпраці з науковцями та підрозділами Національного університету біоресурсів і природокористування України, зокрема з факультетом інформаційних технологій,  та про участь студентів коледжу у заходах Мережевої академії Cisco. Члени циклової комісії також співпрацюють з Ірпінським академічним ліцеєм НУБіП України, проводячи спільні профорієнтаційні заходи та заняття постійно діючого гуртка «Електронік». Члени педагогічної ради одноголосно визнали роботу циклової комісії фундаментальних дисциплін та комп’ютерних технологій задовільною.

Про стан наповнення навчально-методичними матеріалами порталу Moodle в контексті рішення педагогічної ради від 29.04.2021 р. доповіли голови циклових комісій Ірина Вінник, Олександра Дулова, Світлана Іванова, Олена Куракіна.

Завідувачі відділень Наталія Лісовська та Тетяна Семененко представили на розгляд членів педагогічної ради  освітньо-професійні програми (ОПП) для вступників 2021 року. Завідувачі відділень наголосили на тому, що всі пропозиції, надані роботодавцями, обговорені на засіданнях циклових комісій та враховані при внесенні змін до ОПП. Це стосується і започаткування нових навчальних дисциплін вибіркової складової, доповнення компетентностей  та програмних результатів навчання, коригування обсягів окремих навчальних дисциплін та послідовності їх вивчення.

Заступник директора з навчальної роботи Вікторія Сова доповіла про результати опитування батьків студентів 1-4 курсів щодо якості освітнього процесу у коледжі під час дистанційного навчання. Проведене опитування дозволило виявити стан та виклики дистанційного навчання задля пошуку шляхів його покращення.

Згідно з порядком денним педагогічна рада коледжу розглянула та ухвалила ряд положень, які було приведено у відповідність до Закону України «Про фахову передвищу освіту» та Положення про  Відокремлений структурний підрозділ «Ірпінський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

На засіданні педагогічної ради також були розглянуті клопотання від викладачів про визнання результатів підвищення кваліфікації.

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, педагогічна рада прийняла відповідні рішення.

Оксана Погоріла, секретар педагогічної ради


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook