ХХІІ зліт студентських лідерів аграрної освіти

24 травня 2021 року

20 - 21 травня на базі Сумського національного аграрного університету в онлайн-форматі  відбувся ХХІІ зліт студентських лідерів аграрної освіти. Честь представляти Ірпінський фаховий коледж НУБіП України  на зльоті мали активні студенти спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» - Кічак Богдан, Толстих Максим, «Облік і оподаткування» - Безобчук Юлія, «Підприємництво торгівля та біржова діяльність» - Мисник Юлія.

На початку засідання учасників заходу привітали директор НМЦ ВФПО Тетяна Іщенко та ректор Сумського НАУ Володимир Ладика. КВЕСТ «Знайомтесь – СНАУ» ознайомив гостей з навчально-матеріальною базою, досягненнями колективу університету. Після відкриття учасники ХХІІ зльоту студентських лідерів аграрної освіти взяли участь у запланованих заходах, що дало можливість отримати заряд енергії і бажання вивчати й поширювати все нове, прогресивне.

21 травня студентські лідери коледжу взяли активну участь у роботі дискусійних клубів, обговоренні питань щодо стратегічних напрямів та перспектив розвитку аграрного сектору, проблем організації і діяльності студентського самоврядування, сучасних поглядів на актуальні питання аграрної освіти та нові технології вирощування сільськогосподарських культур. Засідання дискусійних клубів проводилися за різними науковими напрямками.  Студенти Ірпінського фахового коледжу НУБіП України були учасниками таких дискусійних панелей: «Сучасні моделі сільського господарства» - Безобчук Юлія з доповіддю «Економічні аспекти функціонування агрохолдингів в Україні», «Точне землеробство та цифрові технології в сільському господарстві» - Богдан Кічак з доповіддю «Можливості розвитку сільського господарства за допомогою технологій віртуальної  реальності» і Толстих Максим з доповіддю «Інтернет речей та використання великих даних у землеробстві», «Циркулярна економіка-переосмислення відходів як ресурсів» - Юлія Мисник з доповіддю «Використання біорозкладних пакувальних матеріалів як запорука екологічної безпеки».

ХХІІ Зліт студентських лідерів аграрної освіти  дав можливість студентам  обмінятися досвідом, обговорити актуальні проблеми сьогодення.

Оксана Погоріла,  методист коледжу


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook