Студенти-інженери заочної форми навчання отримали дипломи бакалавра

1 червня 2021 року
   27 травня випускникам заочної форми навчання ОС «Бакалавр» механіко-технологічного факультету урочисто вручено дипломи про освоєння відповідного освітнього ступеня вищої освіти. Цього дня завершили навчання 65 студентів за освітніми програмами «Агроінженерія» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».

   З вітальним словом до випускників, викладачів та гостей – всіх, хто за роки навчання натхненно працював над собою, опановував і допомагав опановувати важливі знання сучасного висококваліфікованого інженера та транспортного фахівця, звернувся декан механіко – технологічного факультету Вячеслав Братішко. Декан сердечно привітав випускників із суттєвим здобутком у житті свідомої людини – отриманні першого рівня вищої освіти та закликав випускників продовжити навчання на факультеті, у якості студентів магістратури. Зараз на ринку праці потрібні мислячі інженери та спеціалісти транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, невтомно працювати і завжди вчитися.

   Щирі вітання та побажання звучали від заступників декана факультету Ігоря Сівака та Володимира Скібчика, методиста факультету Тетяни Дзюби, які подякували випускникам за цілеспрямованість, свідоме окреслення лінії життєвої дороги для освоєння освітнього ступеня, практичне осмислення інженерних законів та побажали їм впевненості і наполегливості у подальшій праці в лавах студентів магістратури.

   До привітань також долучилися самі випускники. Випускник спеціальності «Агроінженерія», Віталій Мащенко, подякував професорсько-викладацькому колективу факультету за професіоналізм та змістовність занять і повідомив, що обов’язково, буде продовжувати навчання у магістратурі факультету за попередньою спеціальністю, оскільки, на ринку праці, роботодавці надають суттєву перевагу фахівцям, які освоїли другий (магістерський) рівень вищої освіти.

   Незалежно від карантинних обмежень, свято пройшло у теплій і дружній атмосфері. Тож залишається побажати новим бакалаврам бути відповідальними, енергійними, активними, працювати на авторитет, людських чеснот у їхньому житті та здійснення всіх намічених планів у майбутньому.

 

Заступник декана з навчальної та виховної роботи механіко-технологічного факультету, Ігор Сівак.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook