На кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності відкрито сучасну навчально-наукову лабораторію

31 травня 2021, 10:16

 

 

З метою підвищення ефективності використання навчально-наукового потенціалу працівників економічного факультету, якості підготовки здобувачів вищої освіти, удосконалення навчальної та наукової діяльності Університету, наказом №483 в складі кафедри організації підприємництва та біржової діяльності створено навчально-наукову лабораторію «Бізнес-планування підприємницької діяльності».

  З нагоди святкування 123-річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте її відкриття. На цьому заході були присутні декан Діброва А.Д., завідувачі кафедр, науково-педагогічні працівники та студенти економічного факультету.

 

 

 

  Відкриваючи лабораторію, декан економічного факультету Анатолій Діброва відмітив, що лабораторія оснащена сучасною комп’ютерною технікою, програмним забезпеченням, базами даних, що розширює можливості співробітникам кафедри проводити науково-дослідні роботи, впроваджувати наукові розробки у навчальний процес, надавати консультації підприємцям, аспірантам, оволодівати студентам вміннями, навичками дослідницької роботи та застосовувати набуті знання на практиці.

  Завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Микола Ільчук представив основні завдання новоствореної лабораторії. Крім того, він зазначив, що її відкриття суттєво підсилить практичне навчання студентів та аспірантів зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

 

  Доцент кафедри Іван Коновал ознайомив присутніх з програмним забезпеченням яке встановлене в лабораторії та показав власні розробки які використовуються студентами при вивченні дисциплін з бізнес-планування та проектування підприємницької діяльності. Мультимедійне обладнання яке встановлене в лабораторії дає змогу в режимі онлайн проводити міжнародні конференції, круглі столи, наради та семінари.

  Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності висловлює подяку ректорату Національного університету біоресурсів і природокористування України та декану економічного факультету за сприяння у створенні лабораторії.

Микола Ільчук,
завідувач кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook