Профорієнтаційна робота на цикловій комісії фізико – математичних дисциплін та інформаційних технологій

26 травня 2021 року

 

5Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства.

Це вибір життєвого шляху, вибір долі. Від вибору професії до душі у великій мірі залежить задоволення людини своєю долею, її щастя. У нашому коледжі проводяться широкий спектр профорієнтаційних заходів: Дні відкритих дверей, виїзди працівників у школи, буклети, відеоролики тощо. Карантинні умови сприяли проведенню більшості заходів в режимі он лайн, тому для майбутніх абітурієнтів побачити Бережанський фаховий коледж «вживу» не було можливості. Але з переходом Тернопільської області до жовтої карантинної зони деякі обмеження послабилися і цим скористалися викладачі циклової комісії фізико – математичних дисциплін та інформаційних технологій.

1243

26 травня 2021р. лабораторія фізики коледжу приймала гостей: учнів Рогачинського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» з їхнім наставником – вчителем – методистом Романом Перуновим. Зустріч розпочалася з ознайомлення присутніх з історією нашого коледжу, переліком спеціальностей та умовами вступу, про які детально проінформував викладач – методист Ростислав Ухман. Під час екскурсії лабораторіями фізики (ауд.310п,302п), учні ознайомилися з обладнанням, сучасними фізичними приладами. Цікавими для школярів стали демонстрації оптичних явищ. Також Ростислав Васильович ознайомив присутніх з виконанням лабораторних робіт, використовуючи цифрову лабораторію Nova 5000 та програмне забезпечення Multi lab. Гості мали змогу самостійно виконати лабораторні роботи «Визначення швидкості звуку»«Перевірка другого закону Ньютона в імпульсній формі»«Визначення прискорення тіла», працюючи з сучасним обладнанням.

6

Голова циклової комісії фізико – математичних дисциплін
та інформаційних технологій
Ольга Якимович.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook