РОБОЧИЙ ВІЗИТ ПРЕДСТАВНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ

25 травня 2021 року

В рамках святкування 123-ї річниці НУБіП України з робочим візитом до ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України» завітали проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович, начальник відділу кадрів Михайліченко Микола Васильович та начальник відділу регіонального розвитку дистанційної освіти та заочного навчання Лопушняк Василь Іванович.

 

Делегація НУБіП ознайомилася з матеріально-технічною базою коледжу, поспілкувалася з студентами та працівниками, відмітила готовність студентського колективу до діалогу і співпраці.

 

 

 

 

На зустрічі з педагогічними працівниками Шинкарук Василь Дмитрович привітав колектив з Днем народження університету, здійснив аналіз основних показників діяльності закладу за період очно-дистанційного навчання, відзначив командну роботу та зосередив увагу на необхідності покращення і урізноманітнення профорієнтаційних заходів та вдалої вступної кампанії.

 

Саме сьогодні в чудовий сонячний день в теплій атмосфері, в буянні квітів і ароматів трав на території дендропарку коледжу відкрито бузкову алею, приурочену відзначенню 123 – ї річниці НУБіП України.

 

 

 

 

 

Наприкінці зустрічі Шинкарук Василь Дмитрович висловив переконання, що в такі непрості часи колектив навчального закладу має докласти всіх зусиль задля досягнення спільних цілей, збереження та збільшення контингенту студентів, підвищенні якості надання освітянських послуг.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook