Надання рекомендації щодо обрання на посаду завідувача кафедри комп’ютерних наук

17 травня 2021, 13:00
Корпус №15, Кафедра комп'ютерних наук

 17 травня 2021 року під головуванням доцента кафедри КН Лялецького О.В. відбулось засідання кафедри комп’ютерних наук. Першим питанням порядку денного був розляд рекомендації щодо обрання на посаду завідувача кафедри комп’ютерних наук.

Діючий завідувач кафедрою Голуб Б.Л. звітувала про свою навчально-методичну, наукову і профорієнтаційну роботу та відповіла на запитання, що стосувались її управлінської викладацької і наукової роботи.

Колектив кафедри оцінив роботу завідувача кафедрою Голуб Б.Л. як задовільну і запропонував внести для обрання на посаду завідувача кафедри комп’ютерних наук кандидатуру к.т.н, доцента Голуб Белли Львівни.

Голуб Б.Л. розповіла автобіографію, де зазначила, що закінчила Київський політехнічний інститут за спеціальністю «Прикладна математика» і отримала кваліфікацію інженер-математик.
У Національному університеті біоресурсів і природокористування України озпочала свою роботу з 1999 р.
У 2011 році захистила кандидатську дисертацію на тему «Автоматизоване управління параметрами ефективності роботи промислового пташника з підсистемою моніторингу та підтримки прийняття рішення» на здобуття звання кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.07 «Автоматизація процесів керування» (серія ДК №066841 від 22.04.2011 р.). Атестат доцента кафедри технологій програмування Голуб Б.Л. отримала 10.10.2013 року (серія 12ДЦ, №36164).
З 2016 року Голуб Б.Л. працює на посаді завідувача кафедри комп’ютерних наук факультету інформаційних технологій.
За час роботи на кафедрі було видано більше 40 методичних розробок, розроблено електронні навчальні курси з 7-ми дисциплін, випущено три навчальні посібники. Під керівництвом Голуб Б.Л. кафедра комп’ютерних наук за останні п’ять років успішно пройшла акредитації за ОПП «Комп’ютерні науки» (ОС «Бакалавр»), «Інженерія програмного забезпечення» (ОС «Бакалавр»), «Інформаційні управляючі системи і технології» (ОС «Магістр»), «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг» (ОС «Магістр»), «Програмне забезпечення інформаційних систем» (ОС «Магістр»).
З 2017р. по 2019 р. Голуб Б.Л. керувала НДР на тему «Розробка інтелектуальної інформаційної технології створення експертної системи як засобу підвищення ефективності управління закладу вищої освіти», №0117 U002731.
За останні 5 років Голуб Б.Л. опубліковано 6 статей у фахових виданнях та 5 статей у виданнях, що індексуються у наукометричній базі SCOPUS. Активно приймала участь у науково-практичних конференціях.
Голуб Б.Л. є незмінним керівником наукового студентського гуртка з програмування. Члени гуртка під керівництвом Голуб Б.Л. вже 10 років приймають участь у міжнародних олімпіадах з програмування та Всеукраїнській олімпіаді з комп’ютерних наук. У доробку гуртка – щорічна участь у фестивалі науки Національного університету біоресурсів і природокористування України, неодноразова участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальностями «Комп’ютерні науки» та «Інженерія програмного забезпечення». Членами гуртка розроблено програмне забезпечення, яке впроваджено на кафедрі.
Голуб Б.Л. у 2017 році отримала сертифікат «Microsoft Technology Associate for Database Administration Fundamentals», виданий Microsoft Ukraine за номером wBccE-22T6 від 23.03.2017 р.
Протягом останніх 5-ти років Голуб Б.Л. отримувала Подяку Міністерства освіти і науки України, Грамоту Міністерства освіти і науки України, Почесну Грамоту Міністерства освіти і науки України, Подяку Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.
Стаж педагогічної роботи у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівня акредитації складає 22 роки.

Після виступу Голуб Б.Л. відбулось обговорення її кандидатури для обрання на посаду завідувача кафедрою. Усі виступаючі зазначили вагомий вклад Белли Львівни у організацію як роботи кафедри, так і організацію навчального процесу, підготовку висококваліфікованих спеціалістів в галузі ІТ, як на лекційних, лабораторних практичних заняттях, так і під час проведення занять гуртка з програмування, відзначалось, що Голуб Б.Л. за результатами студентського анкетування неодноразаово визначалась як кращий викладач кафедри. Інших попозицій щодо обрання на посаду завідувача кафедри комп’ютерних наук не надійшло.

Головуючий на засіданні виніс на голосування це питання. За результатами голосування («ЗА» -21; «ПРОТИ» - немає; «УТРИМАЛИСЬ» - немає) ухвалили рекомендувати к.т.н, доцента Голуб Беллу Львівну для обрання за конкурсом на посаду завідувача кафедри комп’ютерних наук терміном на 5 років.

Ст. викладач кафедри КН
Бородкін Г.О.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook