СТУДЕНТИ КОЛЕДЖУ – УЧАСНИКИ XХІІ ЗЛЬОТУ СТУДЕНТСЬКИХ ЛІДЕРІВ АГРАРНОЇ ОСВІТИ

25 травня 2021 року
       20-21 травня на базі Сумського національного аграрного університету відбувся XХІІ зліт студентських лідерів аграрної освіти в режимі онлайн. Це чудова можливість зустрічі молоді, яка представляє  агроосвіту України, в одному місці, отримання та переймання безцінного досвіду  з метою професійного зростання та особистісного розвитку.

       У зльоті взяли участь понад 150 студентів-аграріїв з усіх куточків України. Ніжинський фаховий коледж НУБіП України мали честь представляти голова студентської ради Лаврінець Катерина та голова наукового сектору студентської ради Стець Даніел.

       Програма була цікава та насичена як в перший, так і в другий день. Організатори заходу, незважаючи на дистанційний формат проведення, зуміли передати неповторну атмосферу свого закладу: цікавими для присутніх були онлайн-квест «Знайомтесь – СНАУ!» та виступи творчих колективів студентів Сумського національного аграрного університету.

       Усі учасники мали нагоду поділитися своїми напрацюваннями та досягненнями у 7 напрямах: сучасні моделі сільського господарства; точне землеробство та цифрові технології в сільському господарстві; циркулярна економіка – переосмислення відходів як ресурсів; сталий розвиток та екологічна безпека; сучасні технології в тваринництві; лідерство та формування індивідуального бренду; інноваційний розвиток АПК та сільських територій. Крім того, в рамках Зльоту відбулося об’єднане засідання представників студентського самоврядування.
       Організатори заходу відзначили кращих студентів аграрної освіти грамотами та подяками.
Шевченко Наталія, заступник директора з виховної роботи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook