XXII зліт студентських лідерів аграрної освіти України

21 травня 2021 року

 

620-21 травня студенти Бережанського фахового коледжу взяли участь у ХХІІ зльоті студентських лідерів аграрної освіти, який проводився у дистанційному режимі на базі Сумського національного аграрного університету.

Цей захід є чудовою можливістю перейняти досвід студентів з усіх куточків України, а ще – це унікальний форум кращих студентів, зібрання активної та ініціативної молоді, однодумців, студентів-відмінників, стипендіатів.

112

Зліт розпочався з привітального слова Тетяни Іщенко, директорки ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти». Володимир Ладика, ректор Сумського національного аграрного університету, доктор сільськогосподарських наук, академік Національної академії аграрних наук України побажав усім плідної роботи та нових вражень. Під час урочистого відкриття зльоту студенти мали змогу ознайомитися з перевагами навчання в СНАУ, з досягненнями викладацького і студентського колективів, з результатами співпраці на міжнародному рівні. Студенти були вражені талантами університету під час феєричного концерту творчих танцювальних та вокальних колективів. Упродовж першого дня зльоту учасники дізнались про особливості роботи студентських рад аграрних закладів освіти, їх досягнення, про плани та основні напрямки діяльності в майбутньому. Відбулося засідання Об’єднаної студентської ради, на якому було обговорено багато важливих для молоді тем. Цікавими були виступи Ірини Лепехи, Анастасії Голос та інших представників студентських самоврядувань українських вишів.

51810

Друга частина зібрання – тематичні дискусійні панелі на чолі з провідними експертами галузей. Наші Ломницька Соломія і Цепліцький Юрій приєдналися до секції № 6: «Лідерство та формування індивідуального бренду». Відповідальним за цей круглий стіл був Юрій Данько, проректор з наукової роботи Сумського національного аграрного університету доктор економічних наук, професор.

16

Усі виступи були добре підготовленими та продуманими. Студенти підготували цікаві пізнавальні доповіді та якісні презентації. «Формування індивідуального бренду як невід’ємний атрибут сучасної світової економіки» – тема дослідження Ломницької Соломії. Вона розглянула основні ознаки індивідуального бренду у світі корпорацій, обґрунтувала поняття «personal branding» і вивелаз досвіду визначних особистостей сучасності правила вдалого просування індивідуальних ідей.

4

Юрій Цепліцький підготував роботу на тему «Поняття “лідер” у сучасній науковій літературі», проаналізувавши значення тематичної термінології у соціології, економіці, політології та психології; також охарактеризував головні відмінності між лідером та керівником.

313714915

Виступи студентів допомогли (адже були надзвичайно інформативними) усім учасникам зльоту зробити впевнений крок у світ сильних особистостей, котрі здатні грамотно керувати різнобічними процесами. Учасники вели активний діалог, дискутували, ставили багато запитань і дослухалися до думок своїх колег.

На урочистому закритті ХХІІ зльоту студентських лідерів було підбито підсумки роботи усіх дискусійних панелей, визначено найкращих доповідачів. Цей захід дав можливість кожному учаснику висловити свою думку щодо актуальних питань стану агротехнічної сфери сьогодні, значно підвищив рівень знань усіх студентів.

12

Зліт завершився, проте позитивні емоції та теплі спогади надихатимуть молодих і амбітних лідерівдо сміливих справ ще не один день.

Заяць Назарій
В.о голови Студентської організації
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook