«Фестиваль студентської науки – 2021», з нагоди 123 річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України та «Дня науки»

21 травня 2021 року

 

1

З 11 по 20 травня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України проходив ювілейний, десятий «Фестиваль студентської науки – 2021», з нагоди 123 річниці університету та «Дня науки».

113

20 травня відбулося урочисте засідання комісії у складі начальника науково-дослідної частини університету, голови ради молодих вчених, голови ради аспірантів, голів рад молодих вчених структурних підрозділів, яка відзначила актуальність наукових напрямів студентських наукових гуртків, високу ефективність та результативність студентської наукової діяльності, зокрема участі у проведенні наукових досліджень, науково-технічних заходах, всеукраїнських та міжнародних наукових конкурсах та конференціях, публікаційну активність студентів нашого університету.

27

Бережанський фаховий коледж представляв Микола МАСЛЕЙ, староста гуртка технічної творчості. Серед 26 кращих студентських наукових гуртків, МИ зайняли третє місце. Суперники були рішучими і винахідливими, креативними та неординарними, але разом з тим, доброзичливими та талановитими, яскравими та енергійними, а це, в свою чергу, додає азарту та «нотки» справжніх змагань, де МИ достойно і чесно захистили свій заклад освіти, Бережанський фаховий коледж… 

4

 Дякуємо всім, хто за нас вболівав…

Керівник гуртка«Технічне моделювання систем автоматизації»
Богдан БІЛИК
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook