Вітаємо гурток «Добавки, мікроелементи та пробіотики»

21 травня 2021 року

      З 11 по 20 травня в університеті проходив ювілейний Х «Фестиваль студентської науки – 2021», приурочений до 123-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дня науки.

     Протягом 11-17 травня проходив І етап – оцінювання діяльності студентських наукових гуртків університету відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України», порядку проведення Х «Фестивалю студентської науки-2021» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2020/2021 навчальний рік. Комісіями у складі представників ради молодих вчених, ради аспірантів та науково-педагогічних працівників відповідних структурних підрозділів університету було визначено переможців І етапу – кращі студентські наукові гуртки навчально-наукових інститутів та факультетів.

     20 травня у формі вебконференції шляхом представлення інформації про діяльність та здобутки студентських наукових гуртків, співбесіди комісії зі старостами студентських наукових гуртків – переможцями І етапу фестивалю відбулося урочисте засідання – ІІ етап: підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету.

     У ІІ етапі фестивалю взяли участь більше 100 учасників, зокрема представники 26 кращих студентських наукових гуртків Базового закладу, Бережанського, Ніжинського агротехнічних інститутів, Ірпінського, Бережанського, Ніжинського, Рівненського, Боярського фахових коледжів, Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого, Бобровицького фахового коледжу імені О. Майнової. 

     За результатами урочистого засідання Х «Фестивалю студентської науки – 2021» ІІ місце здобув гурток «Добавки, мікроелементи та пробіотики» – агробіологічний факультету.


Вітаємо переможця і бажаємо нових перемог!

 

 
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook