Виховна година «Душа України цвіте вишиванками»

20 травня 2021 року

19 травня 2021 року здобувачі освіти 11-Ю групи загальноосвітнього відділення ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України» (куратор Троцюк Вікторія Віталіївна) взяли участь у виховному заході, присвяченому Всесвітньому дню вишиванки, який було проведено в читальному залі Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Провідний бібліотекар Гірак Раїса Олександрівна представила нову експозицію книжок та журналів, присвячених вишиванню, що неодмінно будуть корисними для молоді, а також розповіла про історію започаткування та проведення цього свята, цікаві факти та споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, про силу вишитої сорочки як найпотужнішого оберегу. Чудова презентація про модні тренди вишиванок збагатила знання студентів та надихнула їх на освоєння процесу вишивки.

Особливим моментом виховного заходу стало знайомство з професіоналом вишивальної справи Ковалевич Тетяною Владиславівною (директором ТзОВ «Світ вишивки», що знаходиться за адресою: вул. Соборна, 98, м.Рівне: https://g.co/kgs/mMoGD7 ), яка поділилася вишивальними секретами та презентувала вишиванки, виконані у різноманітній техніці та за різними рівнями складності.

 

Вікторія Троцюк , куратор 11-Ю групи 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook