Народжені перемагати

16 травня 2021 року

14 травня 2021 року  на юридичному факультеті Західноукраїнського національного університету відбувся V Відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір "NATUS VINCERE" на кубок ректора університету. В турнірі змагалися близько півсотні команд.

У даному заході взяли участь студенти нашого коледжу: Кульчин Дар'я, Чумак Анастасія, Гомоль Валерія, Ворожбит Ірина та Блищик Діана, у складі команди "КАНТ"  під керівництвом викладача юридичних дисциплін Басюк Оксани Петрівни.

В рамках турніру учасники вирішували захоплюючі завдання та інтелектуальні рівняння, брали участь у дебатах, конкурсі капітанів, мозковому штурмі та демонстрували навички стрільби. Також було проведено семінари та майстер класи для керівників команд.

Команда "КАНТ" здобула нагороду у номінації "Командний дух і взаємодія", також отримали цінні подарунки та здобули звання "Найкращий оратор дебатів" Чумак Анастасія та "Муза турніру" Кульчин Дар'я.

В.о. директора коледжу Я. Корсун також відмітив грамотами команду "КАНТ" та керівника Басюк О.П. за успішний виступ у турнірі

 

 

Оксана Басюк, викладач юридичних дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook