Атестація аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів

20 травня 2021, 20:17

      Відповідно до наказу ректора НУБіП України №482 від 28 квітня 2021 року 19 травня комісія у складі: Кононенко Руслан Володимирович к. в. н., доц. – голова атестаційної комісії, Чумаченко Іван Петрович к. с.-г. н., доц., Рубан С. Ю. д. с.–г. н., проф., Сахацький Микола Іванович д. б. н., проф., Угнівенко Анатолій Миколайович д. с.–г. н., проф., Бех Віталій Валерійович д. с.–г. н., проф. – члени комісії, провела атестацію 26 аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     Відкрив засідання в.о. декана факультету, голова комісії Руслан Володимирович Кононенко, який наголосив на важливості даного заходу і детально зупинився на вимогах до атестації аспірантів різних років підготовки.

    Потому слово було надано, аспірантам, які доповіли результати своєї роботи за звітний період. Кожна доповідь аспірантів викликала жваву дискусію, у якій брали участь члени комісії та аспіранти.

     Атестаційна комісія затвердила звіти кожного з аспірантів за звітний період і рекомендувала Вченій Раді факультету тваринництва та водних біоресурсів атестувати аспірантів.

Директор НДІ
технологій та якості
продукції тваринництва
Іван Чумаченко
Голова Ради аспірантів
факультету тваринництва
та водних біоресурсів
Михайло Матвєєв


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook