Онлайн лекція з ліцеїстами 9-Б класу ІАЛ НУБіП України

29 квітня 2021 року

     Податки існують зі стародавніх часів, тому часто сприймаються як майже невід’ємний аспект людської цивілізації. Не дивно, що питання про їх призначення, способи стягнення, розмір та вплив викликають гарячі дискусії. У наш час, коли розвиток технологій призводить до постійних змін у суспільстві, — це особливо актуально.
     Із метою виховання майбутніх свідомих громадян сумлінними та законослухняними, викладачі фінансово-економічних та облікових дисциплін Лісовська Наталія Василівна і Талько Тетяна Василівна провели в режимі онлайн лекцію з учнями Ірпінського академічного ліцею НУБіП України на тему: «З податками на Ти».
     Основною метою заходу було донести до майбутніх платників податків, що податки – це основа формування бюджету країни, фінансування освіти, науки, культури, медицини, а працівники податкової служби забезпечують контроль за повним та своєчасним надходженням податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. Добровільна сплата податків сприяє підвищенню життєвого рівня кожного громадянина.
     У рамках онлайн-лекції також було запропоновано учням закріпити отриману інформацію, взявши участь у розгадуванні ребусів і бліц-опитуванні. Ліцеїсти з непідробним інтересом та ентузіазмом долучились до обговорення, пошуку відповідей на запитання. Під час проведення вікторини вони продемонстрували високий рівень знань, ерудицію та вміння логічно мислити.

Наталія Лісовська, Тетяна Талько,

викладачі облікових дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook