Ірпінський фаховий коледж НУБіП України відкрив двері майбутнім абітурієнтам

24 квітня 2021 року

24 квітня в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі на платформі Zoom. До трансляції приєдналися учні 9-х – 11-х класів загальноосвітніх закладів та батьки майбутніх абітурієнтів.

На початку зустрічі учасників привітала директорка коледжу Наталія Ільченко, яка зазначила, що Ірпінський фаховий коледж – один із кращих закладів фахової передвищої освіти Київщини, який має славну історію становлення та розвитку. Але найвагомішою сторінкою в історії коледжу є входження закладу освіти до структури Національного університету біоресурсів і природокористування України. Статус коледжу як відокремленого структурного підрозділу університету надає ряд безперечних переваг, серед яких: підвищення конкурентоздатності на ринку освітніх послуг, інтеграція в освітнє середовище університету, підвищення якості надання освітніх послуг, реалізація ступеневої освіти. Директорка коледжу детально розповіла про структуру коледжу, досягнення здобувачів освіти, міжнародну діяльність, можливості реалізації ступеневої освіти і окреслила перспективи навчання випускників коледжу в базовому університеті.

Відповідальний секретар приймальної комісії Оксана Погоріла ознайомила абітурієнтів з умовами й особливостями вступної кампанії 2021 року, порядком подання документів, зі вступними випробуваннями та строками вступної кампанії. Оксана Іванівна повідомила про те, що діти сільської місцевості у 2021 році матимуть певні преференції при вступі, наголосила, що з детальною інформацією щодо умов прийому, вартістю навчання, інформацією про спеціальності, програмами вступних випробувань можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу в розділі «Абітурієнту», а також проінформувала учнів та їх батьків про організацію курсів з підготовки до вступу та запросила учасників заходу на індивідуальні екскурсії по коледжу.

Заступник директора з навчальної роботи Вікторія Сова розповіла про організацію освітнього процесу в закладі фахової освіти, про традиції, що склалися в коледжі за 65 років його діяльності, і зосередила увагу присутніх на перевагах навчання в ньому.

Заступник директора з виховної роботи Андрій Сиротенко розповів абітурієнтам про виховну діяльність, яка спрямована на створення сприятливих умов для розвитку інтересів та здібностей студентів. Андрій Олександрович звернув увагу на розмаїття насиченого студентського життя, яке вирує у нинішніх студентів коледжу: робота наукових гуртків, гуртків художньої самодіяльності, спортивних секцій, конкурси, квести, участь у волонтерському русі. Зупинився на умовах проживання в гуртожитку.

Про спеціальності, за якими здійснюється підготовка за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра у коледжі, переваги та перспективи навчання в закладі, проходження практик, особливості заняття науковою діяльністю і, звичайно ж, про студентське дозвілля учасники заходу змогли дізнатися з відеороликів, посилання на які отримали у відеочаті.

По завершенню очільниця коледжу Наталія Ільченко провела віртуальну екскурсію офіційним сайтом коледжу, відповіла на питання учасників Дня відкритих дверей та подякувала всім за участь у заході.

Оксана Погоріла, відповідальний секретар
приймальної комісії


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook