Лісівники закликають: "Відпочивайте безпечно!"

11 травня 2021 року
Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства

 Напередодні травневих свят лісівники ДП «Лугинський спецлісгосп» привели до ладу рекреаційну дільницю.


Лісова охорона Бовсунівського лісництва провела прибирання території рекреаційної ділянки «Танковий міст». Також було заново пофарбовано альтанки, столи, криничку, гойдалку та огорожу. Місця для розведення вогню оновили та обгородили піском для убезпечення відпочиваючих і їх майна від вогню. Навколо зони відпочинку створили мінералізовані смуги та встановили аншлаги на протипожежну тематику, при в’їзді поставили шлагбаум та знак, що забороняє в’їзд у разі високої пожежної небезпеки.

Вкотре нагадуємо, що зараз триває пожежонебезпечний період, тому закликаємо громадян під час відпочинку в лісі обирати спеціально облаштовані для цього місця. Також просимо всіх гостей дотримуватися правил пожежної безпеки. Особливо звертаємо увагу на недопустимість розведення вогню за межами відведених для цього місць, адже від цього залежить не лише ваш комфортний відпочинок, а й ваше життя та здоров’я. Відпочивайте так, щоб після вас було приємно відпочивати іншим.

 

Джерело: Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства. https://zt-lis.gov.ua/pres-sluzhba/novina/article/lisivniki-zaklikajut-v...

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook