Лісівники Тростянеччини провели спільні навчання з вогнеборцями

6 травня 2021 року
Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства

 Задля відпрацювання спільних дій в разі виникнення загорань у лісовому масиві тростянецькі лісівники спільно з рятувальниками ДПРЧ-24 провели тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної лісової пожежі.

Захід відбувся у п'ятницю, 30 квітня.

«Одне з головних завдань даних відпрацювань – недопущення пожеж у лісових масивах, а у випадку їх виявлення – вчасна локалізація. У ході навчання було проведено заходи на оперативність реагування про виникнення загорання, прибуття на місце події та гасіння умовної пожежі»,- коментує тактику проведених навчань директор Тростянецького лісгоспу Віктор Зубко.

Під час «загоряння» було продемонстровано застосування протипожежної техніки та інвентарю. Рятувальникам та працівникам лісового господарства вдалося показати злагодженість дій і готовність до гасіння лісових пожеж. Однак, не зважаючи на протипожежну готовність, найкращий метод боротьби з вогнем у лісі – не допустити його появи.

«Ліс - наше багатство. Бережіть ліс від пожежі!»

 

Джерело: Сумське обласне управління лісового та мисливського господарства. http://www.sumylis.gov.ua/pres-sluzhba/novini-lisgospiv/2645-lisivniki-t...

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook