35 РОКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

28 квітня 2021 року

 

228 квітня колектив ВСП «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» взяв участь у вшануванні жертв та героїв-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

37

Цей захід був організований Бережанською МТГ і пройшов на території пожежного відділення м.Бережани, де знаходиться пам'ятний постамент ліквідаторам Чорнобильської катастрофи.

15

В ході поминальної церемонії було покладено квіти та свічки до пам'ятника ліквідаторів, а також відбулась поминальна панахида та прозвучали шанобливі слова бережанського міського голови Ростислава БОРТНИКА.

118

Сьогодні ми вшановуємо вже 35-ту річницю цієї трагічної події в історії України, і зокрема Європи, адже наслідки екологічні, економічні, політичні та інші від цієї біди відчуваються і сьогодні.

Ми можемо ще один рік оплакувати та підраховувати цифри і причини трагедії на ЧАЕС, та все ж зміст та цілі залишаються незмінні:

  • зрозуміти помилки людини, їх наслідки;
  • знати, щоб не повторилось;
  • усвідомити, щоб оберігатись.

61012131415

Пам'ятати, завдяки кому сьогодні продовжує жити світ, хто ліквідовував аварію і на себе прийняв потужні дози радіації, свідомо ціною свого життя рятуючи ціле людство.

Викладач циклової комісії гуманітарних дисциплін
Віталій СКАСКІВ
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook