Конкурс «Математика навколо нас»

23 квітня 2021 року

 

DSC 0044Математика - це цариця наук, її улюблениця - істина, її вбрання — простота і ясність. Палац цієї володарки оточено теренами, і, щоб досягти його, кожному доводиться пробиватися крізь хащі. Випадковий мандрівник не виявить у палаці нічого привабливого. Краса його відкривається лише розуму, що любить істину і загартований у боротьбі з труднощами. (Ян. Снядецький)

22 квітня 2021 року у рамках проведення тижня циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформаційних технологій Роман Л.Х. було проведено конкурс «Математика навколо нас», де студенти групи ОФП-11М мали змогу зануритися у світ математики та її краси , побачити її там, де і не сподівалися.

DSC 0053DSC 00559DSC 0058DSC 0059

Метою конкурсу було заохочення студентів до вивчення математики; активізувати і стимулювати розумову і пізнавальну діяльність студентів; формувати вміння знаходити раціональний шлях розв'язування задач; чітко і зрозуміло висловлювати свої думки; концентрувати увагу, розвивати уяву; виховувати наполегливість, цілеспрямованість, активність, самостійність. Студенти мали змогу показати свої теоретичні знання з математики у конкурсах, практичні навички та вміння логічно мислити і думати.

Переможці конкурсу отримали призи, а інші – позитивні емоції і гарний настрій.

DSC 0060DSC 0061

Голова циклової комісії фізико-математичних дисциплін
та інформаційних технологій
Якимович О.М.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook