СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

22 квітня 2021 року

 

01Викладачі та студенти агромеханічного відділення 21 квітня 2021 року стали учасниками цікавого та пізнавального дійства - студентської науково-практичної конференції, присвяченої Дню космонавтики. Метою виховного заходу було позбавлення відчуття меншовартості нас – українців в питаннях передових технологій та світового науково-технічного прогресу.

Програма конференції включала в себе теоретичну та практичну частину.

1

7453

Розпочав її роботу вступним словом викладач-методист Михайло СИНОВЕЦЬ, який озвучив всю програму, регламент і організаційні моменти. Із змістовними доповідями про вклад українських вчених в розвиток космонавтики виступили студенти Василь ЛУБ`ЯНЕЦЬКИЙНазар ПУКАЛО, Олександр ОЛІЙНИК.

Про перспективи космічних досліджень у 21 столітті розповів викладач-методист Євген ГОРОТЬ. Учасники конференції з цікавістю переглянули тематичний відеофільм «З життя авіамоделістів Тернопільщини».

112

810

Найцікавішою була практична частина конференції, де студенти ознайомилися з конструкцією літальних апаратів, змогли все оглянути в наявності і стали глядачами запуску трьох ракет. Всі учасники дійства були так захоплені побаченим, що й не помітили як швидко сплинув час.

Дякуємо організаторам конференції за пережиті цікаві моменти.

Голова циклової комісії 
Наталія ЮРЧИШИН
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook