Андрій Зайченко з приватного навчального закладу м. Києва: мій вибір – НУБіП України і спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

21 квітня 2021 року

 

   —Представтесь та розкажіть про себе.

  — Андрій Зайченко – учень 11 класу столичного приватного навчального закладу «Європейський колегіум», який вважається інноваційною школою нового покоління. У 2021 році планую стати студентом одного з кращих навчальних закладів вищої освітиНУБіП України.

   — Чому обрали саме НУБіП України?

  — Є кілька факторів, які стали ключовими у прийнятті мого рішення щодо навчального закладу та спеціальності. По-перше, НУБіП України – це alma-mater моїх батьків. Вони 20 років тому закінчили цей заклад, який не тільки надав їм майбутню професію, а й поєднав долі. По-друге, понад 15 років тому, мій батько – В’ячеслав Зайченко заснував власну справу. З невеличкого підприємства на Черкащині, в обробітку якого було лише 200 га землі, щоденною працею та наполегливістю він вибудував технічно оснащене господарство, яке сьогодні вже на 1500 га впроваджує передові світові агротехнології та отримує високі врожаї. Мій батько ще змалку залучає мене у всі виробничі процеси. Ми постійно відвідуємо спеціалізовані семінари, агро-виставки та конференції. І чим більше я занурююсь у пізнання тонкощів агробізнесу, розумію, що надалі, необхідні фундаментальні знання, які зможу отримати лише в спеціалізованому навчальному закладі.
   
Як бачите, мій вибір Національного університету біоресурсів і природокористування України є очевидним та виваженим. На мою думку, НУБіП України є один з передових навчальних закладів вищої освіти, де зосереджена сильна і професійна управлінська команда та штат висококваліфікованих викладачів.

 

  — Звідки дізналися про економічний факультет та спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»?

  — Уже декілька останніх років я регулярно відвідую всі дні відкритих дверей, які проводить університет, економічний факультет і кафедра організації підприємництва та біржової діяльності.
  Під час особистого візиту до НУБіП України звернув увагу на щирість, відкритість та доброзичливість декана економічного факультету. Презентуючи факультет, Анатолій Дмитрович Діброва ознайомив з успіхами, досягненнями, перспективами розвитку та можливостями, які відкриваються перед студентським товариством.
  А вже на вибір спеціальності вплинуло моє тяжіння до біржової справи і знайомство з викладацьким складом кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, вразило їх бажання поділитися власним досвідом, напрацюваннями. Валентина Олександрівна Яворська детально відповіла на всі поставлені запитання, пов’язані з особливостями навчального процесу та перспективністю обраної професії. Під час розмови мене зацікавив і факт наявності на кафедрі сучасного програмного забезпечення, яке дозволяє в режимі реального часу працювати на діючих електронних майданчиках як вітчизняних, так і світових бірж.

   — Чого очікуєте від навчання в університеті? Чи маєте вже якісь плани?

  — З нетерпінням чекаю на новий етап мого життя, очікую нових змін та прагну відчути себе в ролі першокурсника одного з кращих університетів. Насамперед, звичайно, хочу отримати цінні теоретичні знання та практичні поради від професіоналів у підприємництві, торгівлі та біржовій діяльності, зануритись в атмосферу пізнання та цікавого навчального процесу.
Нова сторінка мого життя, надіюсь стане яскравою і принесе мені багато нових друзів, цікаве та насичене подіями студентське життя. Планую також стати активним та успішним студентом, хочу приймати участь у студентському самоврядуванні, у різних університетських заходах.

   — Які ваші уподобання, окрім навчання?

  — Я люблю подорожувати, відкривати щось нове, розглядати краєвиди та історичні пам’ятки. Активний відпочинок для мене і єднання з природою – це рибальство, похід у гори і автоспорт. Постійно працюю над поглибленням знань з історії України. Захоплююсь аерозйомкою.

  — Які ваші побажання?

  — Усім випускникам 2021 року бажаю вдало скласти ЗНО та вступити до обраних університетів, а НУБіП України бажаю процвітання та нових активних студентів!

  — Дякуємо за розмову та побажання, чекаємо на Вас та сподіваємось побачити у лавах першокурсників НУБіП України вже в найближчий час!

Валентина Яворська,
гарант ОПП «Підприємництво, торгівля
та біржова діяльність» ОС «Бакалавр»

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook