Бути інженером-механіком – це круто. Механіко-технологічний факультет знайомиться з вступниками

20 квітня 2021 року
    У черговий раз на механіко-технологічному факультеті відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, коледжів і технікумів з різних куточків України. Зустріч відбулася в оnline форматі, на платформі Cisco Webex.
   Захід відкрив ректор НУБіП України – Станіслав Ніколаєнко, який у своєму виступі розповів про життя університету, найвагоміші досягнення та перспективи, умови навчання й розвитку студентів, їхнього побуту.
   Також у загальноуніверситетській частині зустрічі відповідальним секретарем приймальної комісії - Сергієм Ковалевським, було надано змістовну інформацію щодо умов та особливостей вступу на навчання у НУБіП України у 2021 році.
   Після загальноуніверситетського блоку програми заходу, бажаючі абітурієнти та їхні батьки мали змогу познайомитися з механіко-технологічним факультетом. Близько 100 учасників взяли участь у оnline-зустрічі на механіко-технологічному факультеті. Зі вступним вітальним словом виступив декан факультету – В’ячеслав Братішко. Він ознайомив гостей зі структурою факультету, напрямками освітньо-професійної підготовки бакалаврів і магістрів, умовами вступу, навчання та проживання студентів факультету.

   Сьогодні студенти механіко-технологічного факультету мають можливість проходити закордонні практики, навчатися в автошколі та отримати водійське посвідчення, отримати військову підготовку на військовій кафедрі та офіцерське звання, розвивати свої здібності у спортивних гуртках і творчих колективах. Було акцентовано увагу на співпраці факультету з роботодавцями. Зокрема факультет спільно з провідними фірмами проводять наукові конкурси, де студенти мають можливість отримати не тільки вузькоспеціалізовані фахові знання, а й стипендії за призові місця. У подальшому випускники механіко-технологічного факультету, які проявили себе, безперешкодно мають змогу отримати високооплачувану престижну роботу у провідних брендових компаніях.

   Про переваги та перспективи студентського життя й навчання на механіко-технологічному факультеті НУБіПу розповіла голова студентської організації – Стелла Гройсман.
   Своїми позитивними враженнями від проходження військової підготовки на військовій кафедрі поділився студент гупи АІ 1903 ст – Максим Пашинський.
   З інформаційних відео, підготовлених кафедрами факультету, гості дізналися, як живе факультет, познайомилися з його викладачами, оцінили наповненість лабораторій новітніми машинами та обладнанням, що дає можливість якісно підготовити сучасного інженера-механіка.
   У дружній атмосфері абітурієнти цікавилися умовами вступу, кількістю прохідних балів на спеціальності факультету, кількістю держмісць, організацією навчального процесу та автошколою.

    У підсумку Дня відкритих дверей викладачі факультету побажали абітурієнтами успішного завершення їх базового навчання та запросили до великої дружньої родини Національного університету біоресурсів і природокористування України, як майбутніх студентів механіко-технологічного факультету.

Володимир Скібчик,
заступник декана
механіко-технологічного факультету
з навчальної та виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook