Олексій Нечитайло з Хмельниччини: «Обираю НУБіП. Хочу спробувати свої сили у роботі перекладача»

20 квітня 2021 року

 Мене звати Олексій Нечитайло, завершую навчання у Городищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів Шепетівського району Хмельницької області. Рідні й знайомі часто називають мене сором’язливим, але наполегливим у досягненні поставлених цілей.

  • Олексію, Ти уже визначився з майбутньою професією?

     — Так, мені завжди подобалися іноземні мови і, на відміну від інших предметів, їхнє вивчення давалося легко і приносило задоволення. Я люблю слухати музику та дивитися фільми в оригіналі, хотілося б теж мати змогу частіше подорожувати. Сподіваюся, що така можливість стане приємним бонусом до професії перекладача, яку планую здобувати.

  • Чому обираєш саме НУБіП України і звідки дізнався про наш університет?

     — Про НУБіП України я вперше почув від знайомих, а згодом трапилася нагода поспілкуватися з представниками університету, які з готовністю відповіли на хвилюючі мене питання. Також поцікавився інформацією в інтернеті, зокрема в соцмережах, та був приємно здивований, що НУБіП входить у ТОП-10 кращих університетів України, і життя тут вирує, незважаючи на карантинні обмеження та напружену ситуацію в усьому світі.

  • Про що мрієш?

     — Навчання у столиці завжди було моєю мрією, тож я дуже сподіваюся, що мені вдасться її реалізувати найближчим часом. Хотілося б познайомитися з цікавими людьми, збагатитися знаннями, щоб згодом знайти гідне місце роботи, яке буде приносити моральне й фінансове задоволення, а також можливості для саморозвитку.

Розмову вела Оксана Захуцька,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook