КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ГОЛІВ ЦИКЛОВИХ КОМІСІЙ

19 квітня 2021 року

 

8На базі «Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти» 15-16 лютого 2021 року у режимі онлайн проведені дводенні курси підвищення кваліфікації голів циклових комісій на тему «Інноваційна педагогічна діяльність в закладах фахової передвищої освіти».

Їхня мета – підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності голів циклових комісій відповідно до основних напрямів державної політики у галузі освіти, запитів громадянського суспільства, установ і закладів освіти, потреб споживачів освітніх послуг.

28

7212613

Слухачами курсів були представники закладів фахової передвищої освіти – майже сотня учасників, в тому числі 6 голів циклової комісії нашого коледжу.

Голови циклових комісії поділилися досвідом організації дистанційного навчання в освітніх закладах.

Слухачі курсів у чаті ставили різноманітні питання, а також схвально відгукувалися про почуте, висловлювали вдячність за цікавий і цінний досвід, особливо важливий в нинішній дистанційний період, який змушує шукати нові форми діяльності.

134910111315171819202122242527

Дякуємо фахівцям Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти за плідну співпрацю та високу оцінку діяльності закладів освіти.

Голова циклової комісії
спеціальних електротехнічних дисциплін Надія ОБЕРСЬКА
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook