Розпочались змагання з футболу серед гуртожитків

16 квітня 2021 року
м. Київ, НУБіП України
     В умовах карантину хочеться проживати своє життя як було «до», особливо тоді, коли настала весна, стало трішечки тепліше, і хочеться проводити все більше часу на свіжому повітрі.

     Наші студенти не втрачають можливості і завзято та енергійно приймають участь в різноманітній спортивній діяльності, аби частіше зустрічатись з друзями та активно проводити час, що в теперішній ситуації піднімає настрій та зміцнює їх здоров’я.
     Прийняли рішення провести змагання з футболу між гуртожитками нашого студентського містечка на новому футбольному полі із штучним покриттям біля гуртожитку № 2. Провели жеребкування та визначили команди яких гуртожитків грають між собою. Оскільки у нас 11 гуртожитків відповідно така ж кількість команд, одна з них одразу проходить в другий тур наших змагань. Ним виявився 7 гуртожиток, і хлопці вже активно готуються до гри, аби не підвести свою вдачу, яка дала їм такий чудовий шанс на перемогу.

     15 квітня 2021 року розпочався турнір. Команди були дуже дружніми та згуртованими, участь брали і студенти-іноземці які навчаються в університеті, відчувалась атмосфера командного та спортивного духу, що робило гру ще цікавішою. Активно підтримували гравців і інші студенти, які проживають в гуртожитках наших команд, енергійно вболівали за них та спрямовували на перемогу.

     З нетерпінням чекаємо сьогоднішню (16.04.2021 р. о 15.00 год.) гру між командами гуртожитків №3 та № 6, гуртожитком №1 та №5. Приходьте та вболівайте за команди ваших гуртожитків і обов’язково дотримуйтесь карантинних вимог, адже в наш час це дуже важливо.


Наталія Маєвська,
заступник завідувача гуртожитку № 13

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook