Профорієнтаційні зустрічі напередодні дня відкритих дверей

14 квітня 2021 року

Вибір професії – один із найголовніших у житті, який здійснює молода людина. По суті, вибір професії – це вибір життєвого шляху. Щороку перед випускниками шкіл постають такі питання: «Ким бути?», «Яку професію здобути?», «Які предмети обрати для ЗНО?», «До якого закладу вступити?», «Як не розгубитися в цьому розмаїтті?» та «Як отримати достовірну інформацію про навчання, заняття, організацію дозвілля?»

Напередодні дня відкритих дверей кафедра журналістики та мовної комунікації провела низку зустрічей зі старшокласниками, щоб відповісти на ці та інші питання, що так хвилюють майбутніх абітурієнтів, і запросити їх на великий університетський захід, який відбудеться 17 квітня.

Цього разу енергійна профорієнтаційна команда викладачів і студентів-журналістів завітала до Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 імені Т.Г. Шевченка Хмельницької області, де за сприяння вчителя англійської мови, класного керівника 9 класу Інни Дікал відбулися три зустрічі з учнями 9-11 класів.

Не забули ми й про столичні школи. І за сприяння вчителя хімії Алли Лікарчук зустрілися з одинадцятикласниками спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови №269 міста Києва.

Завідувач кафедри журналістики та мовної комунікації, професор Наталія Костриця розповіла старшокласникам про переваги навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України, а доценти Галина Фоміна, Олена Балалаєва, Оксана Павленко, Антон Лягуша розказали про особливості спеціальності «Журналістика». Справжнього драйву додали зустрічам розповіді першокурсника-журналіста Анатолія Кисельова про навчання та дозвілля на нашому факультеті, що неабияк зацікавили старшокласників, адже інформація «з перших уст» від реального студента, захопленого журналістикою, переконує більше, ніж буклети і брошури.

Чекатимемо на нових студентів!


Галина Фоміна, Олена Балалаєва,
доценти кафедри журналістики та мовної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook