Онлайн - тренінг-практикум «Електронний документообіг у програмі М.Е.Doc»

5 квітня 2021 року

05.04.2021 року атестований бізнес-консультант компанії ТОВ «Інтелект-Сервіс» Артем Кім провів для студентів 3 курсу спеціальності 071 Облік і оподаткування онлайн-тренінг-практикум «Електронний документообіг у програмі М.Е.Doc».

Представник компанії акцентував увагу здобувачів освіти на тому, що система «M.E.Doc» призначена для електронного документообігу з контролюючими органами (подача електронної звітності, реєстрація податкових накладних у електронному вигляді) та з контрагентами або партнерами (обмін податковими накладними, рахунками, актами виконаних робіт, договорами та іншими документами. Артем Кім ознайомив здобувачів освіти з можливостями та перевагами системи електронного документообігу «М.Е.Doc», а також на високому професійному рівні в інтерактивному режимі, продемонстрував студентам можливості інформаційної системи та структуру порталу інформаційно-технологічного супроводу, де практично показав навики використання  модулів цієї системи. 

У ході тренінгу студенти отримали цікаву інформацію, нові знання з питань документообігу, які стануть їм у нагоді під час  проходження навчальної практики з дисципліни «Податкова система».

Світлана Іванова,

голова циклової комісії фінансово-економічних

та облікових дисциплін

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook