Віртуальна подорож у країну шоколаду

7 квітня 2021 року

7 квітня 2021 року викладачі циклової комісії маркетингу і торгівлі Ірина Вінник та Олена Ковтун провели в онлайн-форматі бліц-інфо «Віртуальна подорож у країну шоколаду» для студентів групи 206-Т спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

«Дев’ять із десяти людей говорять, що полюбляють шоколад. Десята людина завжди говорить неправду», – впевнений американський письменник Джон Тулліус. Шоколад – це більше, ніж просто солодке задоволення. Це справжня філософія життя, котра варта подорожі у неї.

Під час заходу здобувачі освтіи дізналися про найцікавіші факти з історії шоколаду, про його розповсюдження країнами світу та багато іншого. Завдяки цікавій розповіді модераторів заходу, студенти ознайомилися з особливістю їхньої спеціальності і відкрили для себе елементи товарознавчої експертизи: навчилися розпізнавати види шоколаду, читати маркування і виявляти фальсифікат, а також за допомогою органолептичної оцінки якості та експрес-методів виявляти 100% якісний шоколад.

Додайте у своє життя краплю шоколаду – і солодкий смак залишиться з вами назавжди!

Ірина Вінник,

голова циклової комісії маркетингу і торгівлі

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook