Крок у майбутнє: онлайн-зустріч з представником АТ «ОТП Банк»

9 квітня 2021 року

9 квітня відбулася зустріч студентів ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з HR бізнес партнером АТ «ОТП Банк» Костянтином Павленком.

 

Мета зустрічі: забезпечення зайнятості молодших спеціалістів, співпраця з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця, підготовка кваліфікованих професійних кадрів, створення умов для ефективного працевлаштування і розвитку професійної кар’єри молодих фахівців, вивчення можливості проходження виробничої практики у фінансово-кредитній установі тощо.

 

Під час онлайн-зустрічі  були обговорені особливості роботи на різних посадах у сфері фінансів, банківської справи та страхування, вимоги до рівня знань, навичок, особистих якостей майбутніх фахівців.

 

Представник банку ознайомив здобувачів освіти з роботою банківської установи та навів приклади, як застосовувати теоретичні знання, отримані в коледжі, на практиці. Впродовж виступу Констянтин Павленко постійно наголошував на необхідності постійного навчання, що є дуже важливим у сучасних умовах. Студентам на прикладах та в доступній формі були надані рекомендації, як досягти успіху в роботі, працюючи в банку, було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування у банківській установі та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи.

 

Крім того, Павленко Костянтин розповів про можливості отримання інноваційних знань і практичного досвіду під час проходження виробничої практики або офіційного працевлаштування, пріоритети у виборі кандидатів без досвіду, наявність вакансій та вимоги до них.

 

Зустріч пройшла цікаво, студенти отримали вичерпні компетентні відповіді на свої запитання.

 

Адміністрація коледжу щиро вдячна представнику АТ «ОТП Банку»  за комунікацію, адже тільки за наявності тісної співпраці закладу освіти і роботодавців можна підготувати висококваліфікованих фахівців економічного профілю, які так необхідні нашій країні.

 

Оксана Погоріла, завідувач

навчально-виробничої практики


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook