Хороша професія – стабільність та впевненість у майбутньому!

23 лютого 2021 року

23.02.2021 року в рамках співпраці ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» з Ірпінським академічним ліцеєм НУБіП України відбулося чергове заняття гуртка «Бізнес-експрес» для ліцеїстів 9-В класу.

Викладачі циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Наталія Лісовська і Тетяна Талько провели тренінг «Бухгалтер – запорука професійного успіху».

Завданням проведення заходу було формування в учнів ліцею інтересу до вибору майбутнього фаху, а тому зустріч розпочалася з ознайомлення учасників з професією бухгалтер.

Ліцеїстам було запропоновано перевірити, чи готові вони обрати саме цю професію, пройшовши тест-розминку «Чи зможете ви стати професійним бухгалтером?». Потім учні розгадували ребуси, загадки, розглядали нестандартні ситуації, а також підбирали народні прислівя до наведених тверджень про цю професію.

У рамках профорієнтаційної зустрічі викладачі запросили ліцеїстів на День відкритих дверей коледжу, який відбудеться 27 лютого 2021 року о 10 годині.

Висловлюємо щиру подяку за співпрацю адміністрації Ірпінського академічного ліцею НУБіП України та сподіваємося, що знання, отримані ліцеїстами, будуть корисними їм у майбутньому.

Наталія Лісовська, Тетяна Талько,

викладачі циклової комісії

фінансово-економічних та облікових дисциплін

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook