Спеціальність «Міжнародні відносини» – це Ваш шанс!

13 квітня 2021 року
12 квітня відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

В контексті загальноуніверситетського заходу кафедрою міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України було проведено День відкритих дверей в онлайн-форматі.

Колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гостинно приймав учнів 10-х та 11-х класів ЗОШ №1 м. Вишгорода, ЗОШ №36 м. Києва та інших, які отримали докладну інформацію з питань, що їх цікавили щодо спеціальності міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії: умови вступу, особливості навчання та перспективи працевлаштування. Також абітурієнтів було докладно проінформовано про переваги навчання та здобуття освіти саме на нашому факультеті, про ті великі можливості, які отримує кожен студент для навчання, саморозвитку і дозвілля. Абітурієнти отримали інформацію про пріоритетні напрями навчання, подвійні дипломи, безкоштовне стажування за кордоном, олімпіаду для вступників.

На захід завітало близько 50 учасників – абітурієнтів, батьків, учителів, представників кафедри.

Під час онлайн-зустрічі гості мали можливість поспілкуватися з колективом випускової кафедри міжнародних відносин і суспільних наук, дізнатися про особливості вступної кампанії 2021 р., почути думку студентів про кафедру та факультет. Зокрема, наші випускниці, студентки 4-го курсу представили цікаву презентацію про університет, факультет та кафедру.

Отож, вибрати спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» – це бути сучасним, перспективним, успішним!

Отримуйте нові можливості та плануйте свій особистісний та професійний розвиток на найближче майбутнє. Пам’ятайте! Якщо Ви випускник школи, гімназії, ліцею? Тоді у Вас є всі шанси спробувати себе в якості студента кафедри міжнародних відносин і суспільних наук НУБіП України!

Дякуємо усім, хто взяв участь у заході! Нагадуємо, що ми завжди відкриті до діалогу, тому якщо залишилися питання чи потрібна консультація, звертайтеся до нас за контактами:

Чекаємо на зустріч!

 

Вікторія Хвіст,
доцент кафедри
міжнародних відносин і суспільних наук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook