Редакція журналу «Нові технології в будівництві»

9 квітня 2021 року
м. Київ НУБіП України

 

Фаховий науковий журнал запрошує до співробітництва!


Науковий журнал «Нові технології в будівництві» (категорія Б) заснований у січні 2001 року Академією будівництва України, ДП «Науково-дослідний інститут будівельного виробництва» та Київським національним університетом будівництва і архітектури.

Журнал «Нові технології в будівництві» внесений до Переліку наукових фахових видань України (категорія Б) у галузі технічних наук зі спеціальностей 191 «Архітектура та містобудування», 192 «Будівництво та цивільна інженерія» на підставі Наказу МОН України від 17.03.2020 № 409 (додаток 1) та 051 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 073 «Менеджмент» на підставі Наказу МОН України від 02.07.2020 №886 (додаток 4).

У журналі публікуються наукові статті з проблем новітніх технологій у будівельному виробництві. Тематична спрямованість журналу передбачає широке охоплення всіх сучасних проблем в області технології будівництва та будівельного виробництва.

Для публікації статті у науковому журналі «Нові технології в будівництві» № 39, 2021 необхідно до 30 квітня 2021 року (включно) заповнити електронну довідку про автора та надіслати електронною поштою до редакції такі матеріали: статтю, оформлену за вимогами, та відскановану квитанцію про сплату вартості публікації.
Реквізити для сплати публікаційного внеску надаються після отримання підтвердження від редколегії про прийняття статті до друку.
Прохання називати файли за прізвищем автора.

Авторські примірники наукового журналу будуть направлені на поштові адреси, вказані в інформаційних довідках, рекомендованим листом після 5 липня 2021 року.

Для перегляду додаткової інформації про журнал, Ви можете завітати на сайт, а також завантажити інформаційний буклет.

Контакти редакції видання:

Адреса: пр. В. Лобановського, 51, м. Київ, МСП, 03110
Контактний телефон: +38 (097) 873 34 87
Електронна адреса: [email protected].ua

Іван Роговський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook