Співробітники кафедри механізації тваринництва прийняли участь у переоснащенні лабораторії кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

31 березня 2021 року

 

Деканат механіко-технологічного факультету приділяє постійну увагу навчальному процесу. Декан Братішко В.В. разом з завідувачем кафедри механізації тваринництва Хмельовським В.С. у співпраці з завідувачем кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Лихач В. Я. вивчили питання ефективного використання у навчальному процесі лабораторії – «Навчально-виставковий павільйон технологічного обладнання у свинарстві».

   Ініціативною групою було вивчено питання використання у навчальному процесі наявного обладнання та розміщення його на території лабораторії-павільйону за комплектами обладнання та подальшого його електрифікації та використання у комплексних роботах з написання наукових робіт. Колектив кафедри механізації тваринництва разом з магістрами першого року навчання провели перестановку обладнання. Розроблені робочі місця для проведення лабораторних робіт за даною тематикою. 

Олег Заболотько, доцент кафедри механізації тваринництва 

 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook